RJ, liderul galeriei U, si-a varsat naduful pe Florian Walter: L-am urat si l-am iubit! DECLARATII de suporter VIDEO


RJ, cunoscutul lider al galeriei U Cluj, a vorbit cu patos, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, despre plecarea si afirmatiile lui Florian Walter ca la Cluj nu a fost iubit.

"Adrian Martian m-a luat cu el la negocierile de la Bucuresti avute cu domnul Walter. Am vrut sa aflu de ce a iesit pe usa din spate, de ce a transformat Cluj-Napoca intr-un oras Kosovo, un oras in care nu a fost iubit si respectat. Noi suporterii am simtit ca nu e asa. Noi l-am iubit pe domnul Walter, l-am respectat", a spus Mircea Cenan, cunoscut sub numele RJ.

Intr-un interviu recent, Florian Walter a declarat ca la Cluj si-a facut in 3 ani numai doi prieteni: femeia care ii facea cafeaua si soferul. "E si vina lui pentru ca s-a izolat asa tare. Nu a intrat intr-un grup de afaceri sau sa invite oameni de afaceri. Asta nu e treaba suporterilor ca nu si-a facut prieteni. Noi suporterii i-am fost prieteni. Noi am fost alaturi de el. Am fost in numar mare la meciuri, la Alba Iulia, Medias, Bistrita. Am facut abonamente. Nu i-am facut amenzi la club, numai una singura la meciul cu Rapid", a explicat RJ.

Florian Walter s-a plans si ca nu erau foate multi spectatori la meciuri.

 

Adrian Martian, cel care vrea sa preia U, il acuza pe Cristea ca a "dat" meciul cu CFR: Walter i-a spus lui Niculescu sa-l schimbe, dar nu a vrut

 

"Instabilitatea asta pe care a produs-o dumnealui a fost o problema. Si meciurile cu Steaua care a fost cu cantec sau cu CFR. Meciurile astea au deranjat. Oamenii vin sa vada fotbal. Galeria e la locul ei. Munceste si canta pentru echipa, dar omul cand presupune ca nu este ceva curat nu mai vine. A fost si instabilitatea asta ca pleaca sau ca nu pleaca. S-a plans in stanga si in dreapta, dar nu stia nimeni ce se intampla. Eu am dat de doua, trei ori buzna peste el in vestiare sau la hotel pentru a-l intreba care e problema, cu ce il ajutam ca suporteri. Eu am fost alaturi de el.

Trebuie sa recunoastem ca omul a facut ceva pentru Cluj-Napoca si pentru suporterii Universitatii. Omul ala a facut cel mai puternic sau unul dintre cele mai puternice centre de copii si juniori.

Pur si simplu dupa ce am citit articolul dat de dansul l-am urat. L-am sunat si m-am certat cu el. Cand ne-am vazut la Bucuresti, 10 minute ne-am certat. Eu l-am considerat un prieten si am simtit ca ma tradeaza. Omul ne-a bagat intr-o oala pe toti. El a zis ca nu a avut nimic cu suporterii, dar Clujul suntem noi, suporterii. Ei vin si pleaca, dar noi ramanem", a mai adaugat RJ.

Citeste mai jos declaratia lui Walter, care i-a infuriat pe suporteri:

Walter: In trei ani la Cluj mi-am facut 2 prieteni. Credeam ca au coloana vertebrala clujenii

Comentarii Facebook