Miercuri 24 Aprilie

RJ ii ataca dur pe politicienii care nu l-au sustinut pe Florian Walter VIDEO


Liderul galeriei u Cluj, RJ, pe numele lui real Mircea Cenan, i-a acuzat pe politicieni ca nu l-au sustinut pe Florian Walter, asa cum au promis.

"Omul s-a pus cu autoritatile la masa, cine l-a adus la Cluj-Napoca, cu domnul Boc si i s-au facut promisiuni, care nu s-au materializat. Poate ca a fost un car mare pentru el, dar eu l-am sustinut in permanenta. Nu pot sa spun ce a fost intre ei. A fost ceva verbal. Boc i-a spus, du-te ca te ajut.

In legatura cu Consiliul Judetean, nu mi se pare normal ce se intampla. Am avut o discutie cu domnul Walter, domnul Tise, Domnu Apostu si suporterii. Toti ne-am pus la masa si am spus: 'Mai oameni buni, ce faceti cu domnul Walter?'. Au spus ca il ajuta si nu l-au ajutat.

Domnul Walter a participat la 32 de licitatii si nu a castigat niciuna. Din gura lui domnu' Walter va transmit clujenilor. Dar nu asta ma intereseaza pe mine, pentru ca eu consider ca, daca a venit la Cluj, trebuia sa vina sa faca pentru echipa.

Dupa acea intalnire cu domnul Tise nu am mai vrut sa ma intalnesc cu el. Am trimis un grup de suporteri si s-au pus la masa la inceputul returului. Au zis ce facem ca pleaca omul (n.red. Florian Walter). Alin Tise a spus ca luam noi echipa. Omul era aici si daca pleaca exista o solutie. Dar de ce sa plece. Omul era inca aici si facea treaba buna pentru noi. Locul 7, dar eu sunt multumit si cu locul 7 pentru ca U Cluj inseamna altceva decat cupe si campionate. U Cluj trebuie sa existe. E un templu al romanilor din Transilvania.

Domnul Tise a zis: 'Am promis, am facut!'. Da, e adevarat si noi, toti suporterii, l-am asteptat la prezentarea echipei. L-am aplaudat si l-am sustinut. Dar acum in intreb 'Pentru cine l-a facut facut!", a acuzat RJ in emisiunea Stiri de Cluj LIVE.

 

RJ, liderul galeriei U, si-a varsat naduful pe Florian Walter: L-am urat si l-am iubit! DECLARATII de suporter VIDEO

 

La emisiunea Stiri de Cluj LIVE a participat, joi seara, si omul de afaceri Adrian Martian, care ar vrea sa preia U Cluj, dar si relizatorul tv, Dan Olteanu.

 

Adrian Martian, cel care vrea sa preia U, il acuza pe Cristea ca a "dat" meciul cu CFR: Walter i-a spus lui Niculescu sa-l schimbe, dar nu a vrut

Comentarii Facebook