Reghecampf le pregătește o surpriză englezilor de la Chelsea


Tehnicianul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului împotriva englezilor de la Chelsea, disputat marți seara, dela 21.45, în cadrul grupei E a Champions League.

"E un meci important pentru noi, îl vom trata mult mai bine decât am făcut-o în Germania. Sper să avem mai mult şansă în momentul în care vom avea ocazii de a marca. Întâlnim o echipă puternică, care are şanse să câştige trofeul în acest sezon", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul a vorbit și despre ce tactică va folosi împotriva lui Jose Mourinho.

"Acum sunt antrenaţi de cel mai bun antrenor din lume, va fi cu totul altceva decât a fost în primăvară. Împreună cu fanii sperăm să avem parte de un rezultat favorabil. Vom încerca să închidem mijlocul terenului, să blocăm jucătorii lor de bază, vrem să lăsăm cât mai puţine spaţii şi să ne putem pune în aplicare calităţile ofensive.

Va fi mult mai dificil să ne calificăm mai departe, dar încercăm să face tot ceea ce ţine de noi. CHELSEA este peste STEAUA din toate punctele de vedere. Nu avem nici o presiune, ne-am îndeplinit primul obiectiv. E foarte important să reuşim o calificare în primăvara europeană. Sunt sigur că vom reuşi să marcăm", a mai spus tehnicianul roș-albaștrilor.

Comentarii Facebook