Mihai Stoica se ceartă cu fanii steliști pe Facebook


Suporterii steliști sunt din ce în ce mai nemulțumiți de faptul că echipa lor de suflet nu joacă pe terenul din Ghencea și au decis să boicoteze meciurile roș-albaștrilor.

La meciul de pe Național Arena au asistat aproape 6.000 de suporteri, iar fanii de la peluza nord au boicotat meciul și au plecat de la meci în semn de protest și cei de la sud nu au încurajat echipa în prima repriză.

Suporterii stelişti de la peluza sud au afişat un banner cu mesajul: "Niciun loc de pe pământ nu poate înlocui Ghencea, templu' nostru sfânt" şi au aprins zece torţe, scrie dolcesport.ro.

Mihai Stoica nu a rămas indiferent la scandările suporterilor și le-a dat replică pe Facebook.

"Ce obtinem in schimb, in afara evidentei recunoasteri internationale si a incredibilei iubiri cu care ne coplesesc suporterii Stelei, care ne ofera o energie formidabila?

Critici permanente din partea unora care au facut istorie pentru Steaua, dar care au motivele lor pentru a incerca sa destabilizeze ceea ce s-a cladit cu pasiune si pricepere aici...atacuri, jigniri si ostilitate din partea Sudului, suporteri carora nu le pun la indoiala dragostea pentru culori, dar care dau senzatia ca abia asteapta motive ca sa duca un nou razboi cu noi - cu mine, in special - si un IGNORE dureros din partea Nordului, din ratiuni pe care le-am aflat cam tarziu si pe care promit ca le vom elimina.

Pe langa actiunile astea, obisnuitele atacuri din partea presei si ale unor oameni de fotbal ne intereseaza la fel de mult ca rezultatul la pauza dintre Bubali si Caiquetio.

Cei care ma contesta cu atata vehementa trebuie sa inteleaga un singur lucru. Am trecut cu vederea multe atacuri, in special ale fostelor glorii, la adresa mea si a activitatii mele, dar nu voi lasa pe NIMENI, NICIODATA, indiferent de cat de indreptatit e sa vorbeasca, sa critice si, mai ales, sa jigneasca pe cei care scriu noi pagini din istoria Stelei in zilele astea. Iar aceste atacuri nu pot afecta relatiile care s-au creat intre noi. Dimpotriva, profitand de faptul ca Gigi nu e langa noi, toti cei care incearca sa ne loveasca ne ajuta sa definitivam proiectul lui si al nostru, acela de a crea, macar pe plan intern, STEAUA INEXPUGNABILA!

Nu vom fi modesti cum ne recomanda unii specialisti. Nu vom fi modesti pentru ca riscam sa devenim mediocri...", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Comentarii Facebook