Reghecampf, declarații șocante după meciul cu Dinamo


Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat, în cadrul conferinței de presă de după derby-ul Dinamo-Steaua, că roș-albaștrii au jucat bine și că anumite faze le-au tratat cu lehjeritate. Ulterior, Reghecampf a revenit cu o declarație halucinantă.

"Un meci bun, nu am ce sa le reproşez băieţilor, atitudinea a fost cea care trebuia. Am avut foarte multe ocazii, eu cred că Steaua a dominat jocul de la un capăt la altul. Felicit echipa, felicit publicul, a fost un joc frumos.

Arbitrajul a fost foarte bun, eu nu comentez arbitrajul. Şi după ce Dinamo a marcat acel gol norocos, ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Se poate intâmpla într-un asemenea meci.

Eu cred că am fost echipa mai bună. Şi-au creat foarte multe ocazii, am fost mult mai agresivi. Am fost mult mai inspiraţi în faţa porţii.

Nu este echitabil rezultatul, trebuia să câştigăm la cel putin trei, patru goluri diferenţă. Dinamo nu a reuşit să ne pună probleme, din cauza asta am tratat anumite faze cu lejeritate", a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă, informează realitatea.net.

"Ar fi trebuit să se termine 10-0!", a şocat Reghecampf ulterior, la Digi Sport.

Comentarii Facebook