Reghecampf amenințat de Becali de după gratii


Nici pușcăria nu îl poate opri pe Gigi Becali din a face ordine la Steaua, patronul transmițându-i un mesaj lui Laurențiu Reghecampf.

"Transmite-i lui "Reghe" să nu facă vreo prostie. Să nu abandoneze acum corabia şi să-şi găsească echipă! Ar fi necinstit faţă de mine dacă ar face asta, să mă lase acum când mi-e mai greu. Îi promit că tot ce va cere va avea în toată această perioadă. El a făcut echipa asta, el trebuie să o conducă şi în Liga Campionilor, şi în campionat. Dacă pleacă, se alege praful! Să se gândească bine ce vrea să facă. Dacă pleacă, nu va mai pupa Steaua în viaţa lui!", a fost ameninţarea lui Gigi Becali către Laurenţiu Reghecampf, scrie Ring.

Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali a lăsat conducerea echipei pe mâna lui și pe a lui Reghecampf.

"Am de transmis două mesaje din partea lui Gigi Becali. Primul este că Steaua va fi condusă de Laurenţiu Reghecampf şi de mine cu putere maximă. A insistat să spun asta. Nimeni, nici măcar oamenii din familia lui, nu are voie să se bage. Nimeni nu are nici o putere deasupra noastră, iar dacă cineva vorbeşte despre Steaua o face în nume propriu. Al doilea mesaj este următorul: se va ţine de cuvânt şi îşi va respecta cuvântul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. În rest, orice întrebare îmi puneţi, răspunsul este acelaşi: Gigi Becali se cheamă el!", a anunțat Mihai Stoica, informează realitatea.net.

Comentarii Facebook