Rednic semnează cu CFR Cluj. La ce VISEAZĂ după ce a văzut stadionul de la Cluj - VIDEO

 

Mircea Rednic a vizitat stadionul CFR Cluj și apoi a vorbit despre proiectele pe care le are cu echipa din Gruia. Vrea să câștige titlul.

 

Întrebat dacă se teme de renumele CFR Cluj de devoratoare de antrenori, Rednic a spus că: ”Dacă își faci meseria nu am de ce să mă tem. Eu nu cred că m-au ales pe mine dacă nu au încredere. Contractul este pe un an de zile, cu opțiune. Am venit la CFR Cluj pentru că se cere performanță. Lucrurile sunt clare, performanță și apoi bussines, nu invers. 

 

Vreau să câștig al treilea titlu în România. Îmi doresc foarte mult. Și cei de aici la fel își doresc ca echipa să joace bine în primul rând și să câștige toate meciurile”, a spus Rednic. 

 

Întrebat dacă are o listă cu posibili jucători, antrenorul a spus că: ”Nu fac liste. Se vorbește, dar eu nu fac liste. După părerea mea CFR Cluj are un lot foarte bun.

 

Țucudean este jucătorul lui Standard, să demonstreze că poate să joace. Nu a avut timp și nu a arătat cu mine, dar e un jucător care trebuie să rămână acolo. Nici nu s-a pus problema ca el să vină cu mine la CFR Cluj.

 

Nu am nicio treabă cu Adrian Cristea. Vorbiti-mi despre CFR Cluj. Aici sunt reguli clare. Eu sunt antrenorul și nu mă întrebați decât de jucătorii mei. Nu mă întrebați de alte echipe. Am stat 7 luni în Belgia și am învățat multe”, a mai spus Mircea Rednic.

 

El va fi prezentat oficial vineri, 14 iunie, în cadrul unei conferințe de presă. 

Comentarii Facebook