Reacție explozivă a lui Dragomir după ce a pierdut alegerile: ”M-au trădat!”


Dumitru Dragomir a pierdut alegerile pentru șefia LPF, după ce a deținut această funcție timp de 17, Gino Iorgulescu fiind ales drept președinte al Ligii.

"Am avut concurent pe Gino Iorgulescu, care a castigat cu 11-7. Este un concurent si un presedinte meritoriu, are in spare o activitate fotbalistica de ani de zile. Banuiesc ca va avea o activitate macar cat am stat eu la LPF. Am stat destul. Las in urma mea o liga frumoasa, ii las mobila lui Ceausescu din biroul meu... mai ales ca el a fost prieten cu Nicu... Sunt bucuros ca in locul meu a venit un om de fotbal si un profesionist. A castigat pe valoarea lui, dar si pe cea politica. Se stiu implicatiile. Eu nefiind om politic si nefiind prieten cu oameni politici cum este Iorgulescu... Sa fie sanatos, sa tina Liga asa cum am tinut-o eu din punct de vedere financiar", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit realitatea.net.

"M-au tradat curvele astea pe care le-am ajutat! Din cei 11, şase curve! Ştefan a fost fair-play, dar alţii s-au jurat pe copii că mă votează şi s-au sucit!", a mai spus Dragomir.

Despre viitor, Dragomir a spus: "Poate ma duc la o televiziune, ca la vreun club nu cred. Am doua oferte de la doua cluburi foarte mari, dar dupa ce am fost vultur, nu mai pot fi porumbel, ca sa nu zic cioara".

Comentarii Facebook