Dragomir a pierdut șefia Ligii Profesioniste de Fotbal! Declarație ULUITOARE a lui Mitică de la Ligă

 

Dumitru Dragomir a pierdut șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, fiind învins de Gino Iorgulescu.

 

Voturile președinților de cluburi au decis noul președinte. 11 au fost pentru schimbare, iar 7 pentru menținerea lui Dumitru Dragomir.

 

Mitică de la Ligă a atacat dur clasa politică. ”Domnul Iorgulescu a câştigat cu 11-7. A fost un concurent bun şi este un preşedinte meritoriu. Are în spate o activitate fotbalistică foarte bună, sper că şi ca preşedinte să fie la fel. Sper să stea la Ligă cel puţin cât am stat eu. Sunt bucuros că în locul meu a venit un om de fotbal. A fost mai bun ca mine. Îi las o Ligă frumoasă, mobila lui Ceauşescu din biroul meu.

 

Să nu vă aşteptaţi de la mine să-l atac pe Gino Iorgulescu. Nu pot să-l defăimez pe omul care a concurat cu mine. Oricum nu ştiu ceva compromiţător despre el. Mă voi duce la afacerile mele, poate la un post de televiziune. Am fost solicitat de două mari cluburi, dar nu voi reveni la un club de fotbal. După ce am fost vultur, nu mai pot fi porumbel.

 

Ştiu sigur cine şi cum a votat. N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat de-a lungul anilor", a declarat Dumitru Dragomir.

 

Dragomir va primi 10 salarii compensatorii: ”Voi primi 150.000 din partea Adunării Generale, un fel de pensie viageră şi mulţumesc pe această cale”.

 

Am avut un program foarte bun, dar nu a contat deloc pentru că influenţa politică a fost majoră. Nu pot să vorbesc urât despre domnul Ponta sau despre domnul Dragnea, îi felicit pentru cum au lucrat. Gheorghe Ştefan a fost cel mai fair-play dintre toţi. A spus dinainte că votează cu Gino. Au fost alţii care au jurat pe Biblie şi au dat-o cotită”, a mai spus Dragomir.

Comentarii Facebook