Vineri 7 Octombrie

Războiul dintre Pițurcă și Reghe continuă: ”La gradul de intenigență al lui Reghecampf...”


Războiul dintre selecționerul echipei naționale Victor Pițurcă și Larurențiu Reghecampf continuă. Pițurcă a comentat faptul că Steaua a ratat transferul lui Vlad Chiricheș la Tottenham.

Nu am vorbit cu el, dar sigur e afectat. Probabil e cu moralul la pământ, o să discut și eu cu el să-l întăresc puțin. Era cel mai important moment al lui din cariera de fotbalist. Am înțeles că ar fi avut 100.000 de lire pe lună. Mă miră că s-a ratat o asemenea oportunitate, când un fundaș poate să plece pe atâția bani”, a spus Pițurcă la Dolce Sport.

Pițurcă a comentat și declarațiile făcute de antrenorul stelist, care a spus la Dolce Sport că “Pițurcă poate să nu mai convoace jucătorii de la Steaua”.

Ce să spună Reghecampf, la gradul lui de inteligență... Ați auzit voi că am atacat jucătorii Stelei vreodată? Dacă fac anumite observații înseamnă că atac jucătorii? Și el ca antrenor s-a făcut de râs, când a spus că jucătorii vin de la națională ba obosiți, ba nepregătiți, ba grași...

Dacă selecționerul face o observație și sunt numite critici, atunci nu mai are rost să vorbesc, nu mă lasă Reghecampf. Eu am tăcut din gură din respect pentru suporterii steliști. Eu nu vorbesc nimic, las comisiile să-și facă treaba.

În fotbalul românesc au apărut oameni de genul ăsta, de genul Anamaria Prodan. Vine la stadion la Steaua cu 200 de camere pe ea. Cine e asta? E Hagi, e Maradona?...”, a mai spus Pițurcă la Dolce Sport.

Comentarii Facebook