Răsuflu ușurat din partea lui Ioan Ovidiu Sabău după „U” Cluj - CS Mioveni 1-0: „Este greu să joci cu o echipă care este deja retrogradată”


Clujenii au reușit să se impună împotriva celor de la CS Mioveni, scor 1-0 la Mediaș. Antrenorul Universității a răsuflat ușurat la finalul partidei, deoarece a recunoscut că avea emoții înaintea partidei.

„Șepcile roșii” au reușit, astfel, să lege cea de-a doua victorie la rând în play-out-ul Superligii, după ce luni, 24 aprilie, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău s-au impus în meciul de acasă, jucat la Mediaș, cu scorul de 1-0 în fața ultimei clasate, CS Mioveni.

Partida a fost una destul de lipsită de ocazii mari, singurul gol venind în minutul 72 după gafa lui Flavius Croitoru. Portarul celor de la Mioveni a scăpat balonul în plasă, asigurând astfel cea de-a 5-a înfrângere consecutivă în play-out pentru CS Mioveni.

La finalul jocului, tacticianul Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulțumit:

„Mă așteptam să fie foarte greu, pentru că este greu să joci cu o echipă care e deja retrogradată. Am fost destul de crispați, am fost destul de lenți, nu am pregătit acțiunile, dar am spus că ăsta va fi cel mai greu și cel mai urât meci. Am început timizi, crispați, foarte, foarte tensionați. Astăzi nu aveam voie să pierdem, le-am și spus că nu avem voie să pierdem acest meci. O victorie meritată.

E important să ai astfel de jucători (n.r. ca Alex Chipciu), pentru că el este un exemplu pentru tineri, au de învățat de la el. Echipa s-a străduit mai mult în a doua repriză, am avut și acel 11 metri la Remacle, nu știu de ce nu s-a dat. Până la urmă e bine că am câștigat”, a fost declarația lui Ioan Ovidiu Sabău, după meciul de la Mediaș.

Clujenii speră la o calificare în finala în finala Cupei României

Joi, de la ora 19.00, „șepciile roșii” vor primi vizita celor de la UTA Arad în semifinalele Cupei României:

„Sunt foarte mulțumit că am reușit să câștigăm, așteptăm meciul de joi și sper să ne putem califica.

Am înțeles că nu (n.r. „U” Cluj nu are licența pentru cupele europene). Pe mine mă interesează să salvez echipa de la retrogradare, am o presiune pe umeri. Încă suntem la 80-85%. Nu mă gândesc ce se întâmplă din vară, eu am doar responsabilitatea să salvez echipa de la retrogradare”, a mai declarat antrenorul clujenilor.

Comentarii Facebook