Rapid nu a primit licența pentru Liga I. Conducerea va face apel la decizia Comisiei de Licențiere



Comisia de Licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal a decis neacordarea licenței a echipei Rapid pentru ediția 2014-2015 a Ligii I, iar acum conducerea clubului din Giulești a decis să atace decizia la Comisia de Apel.

Motivul pentru care FRF a decis neacordarea licenței pentu Liga I a giuleștenilor este datoria către cei doi jucători brazilieni, Julio Cesar și Paulista, care au evoluat la Rapid în perioada 2008-2009.

Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea va ataca decizia la instanţa superioară.

"Am fost înştiinţaţi că prima instanţă ne-a refuzat licenţa, însă noi vom merge mai departe la apel. Acele datorii către foşti jucători ai clubului pe care prima instanţă a Sistemului Naţional de licenţiere le consideră curente sunt de fapt datorii cuprinse în dosarul de insolvenţă. Vom demonstra că avem dreptate şi sunt convins că vom primi dreptul de a juca la anul în Liga I", a afirmat Cristescu.

În cazul în care Comisia de Apel va respinge dosarul Rapidului, singura șansă a acestora de a juca în Liga I este înaintarea unui recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Comisia de Licențiere va susține o conferință de presă în 17 mai, unde vor anunța echipele de ligă secundă care vor primi licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Comentarii Facebook