Rapid București - „U” Cluj se joacă în Giulești de la 20:30. Bergodi, temător: „Putem avea surprize neplăcute”


Rapid București va primi luni seară vizita celor de la FC Universitatea Cluj pe stadionul din Giulești. Radu Petrescu va fi la centrul partidei, ajutat de asistenții Radu Ghinguleac și Mihai Marica. Adrian Cojocaru a fost delegat ca arbitru VAR, alături de asistentul Vladimi Urzică. Augustus Constantin va fi observatorul, în timp ce Cătălin Busi va fi arbitru de rezervă.

Cristiano Bergodi a fost extrem de precaut înainte de meciul Rapid - U Cluj și a vorbit despre jocul foarte bun al adversarului de la venirea lui Ioan Ovidiu Sabău.

Cristiano Bergodi a ținut să-și avertizeze jucătorii că dacă nu vor fi concentrați vor avea parte de surprize.

„U Cluj este o echipă foarte bună, o echipă cu jucători cu experiență, cu un antrenor foarte bun pe care îl cunosc. Anul trecut când eram la Sepsi a fost foarte aproape de a ne împiedica în finala de Cupă și de asta sunt convins că va fi un meci dificil.

Înainte de înfrângerea cu Voluntari nu mai pierduseră din 4 septembrie, au avut 9 meciuri fără înfrângere. Dacă noi nu vom fi atenți și concentrați putem avea surprize neplăcute. U Cluj este o echipă extrem de periculoasă, cu un antrenor care știe să-și așeze echipa și cum să împiedice adversarul. U Cluj s-a schimbat mult cu Sabău, joacă în pase multe, are răbdare, nu se sperie când are mingea.

Echipa mea s-a antrenat foarte bine în această pauză competițională. Cine știe cât va mai dura această serie a noastră fără înfrângere. E un vis să ajungem cât mai departe cu această serie, însă pentru a fi acolo sus în clasament ai nevoie de victorii mai multe.

Cu remize nu mergem departe. Să nu pierdem de 3 luni nu înseamnă nimic, e doar statistică. Sigur, echipa a căpătat încredere și și-a îmbunătățit jocul, dar vedem mâine ce va fi”, a declarat Bergodi.

Comentarii Facebook