Rapid a fost exclusă din Liga 1

UPDATE

 

Echipa Rapid a fost exclusă din Liga 1, fiind retrogradată ca urmare a deciziei TAS. Pe site-ul echipei Steaua a apărut informați că meciul cu Rapid s-a anulat, iar campioana va juca împotriva Chiajnei.

------------------------------------------------------------------------------------------------


Oficialii echipei Concordia Chiajna susțin că TAS le-a dat dreptate în cazul barajului pentru evoluția în Liga I, disputat împotriva Rapidului, caz în care derby-ul Steaua-Rapid din această seară ar putea fi anulat.

"Ştiam că aşa se va întâmpla. Lumea zicea că sunt nebun, dar eu mă bazam pe lucruri concrete. În această dimineaţă am fost anunţaţi de avocat şi de cei de la TAS că am câştigat. Rapid nu avea cum să continue în Liga 1, deoarece nu a primit licenţă de funcţionare pentru această categorie. Rămâne să vedem ce decide federaţia. FRF e obligată să ne repună în drepturi şi să retrogradeze Rapidul", a declarat antrenorul Concordiei, Ionuţ Chirilă, pentru digisport.ro.


În primă instață, memoriul depus de oficialii Concordia la TAS a fost respins.

"Cererea de suspendare înaintată de CS Concordia a fost respinsă, astfel că formaţia FC Rapid Bucureşti rămâne calificată pentru ediţia următoare a campioantului Ligii I, în urma victoriei obţinute în meciul de baraj cu CS Concordia.

Judecata TAS va continua şi, atât timp cât nu a fost înregistrată nicio solicitare privind o procedură de urgenţă, calendarul procedural va fi stabilit în concordanţă cu regulamentele TAS", se arată pe site-ul oficial al TAS.

Team-manager-ul Rapidului, Dănuț Perjă, susține că echipa nu a primit nicio decizie oficială.

"Nu am primit nici o înştiinţare oficială, aşteptăm şi noi decizia", a spus Perjă pentru GSP.

"La club nu există nici o înştiinţare oficială. Astăzi trebuie să se dea o decizie", a spus şi Nicolae Cristescu.

Comentarii Facebook