Raliul Clujului: Startul a fost dat in Piata Unirii VIDEO si FOTO


Startul in Raliul Clujului a fost dat in Piata Unirii, chiar de primarul Sorin Apostu. Pe parcursul a doua zile vor fi organizate mai multe probe speciale pe trasee dificile.

Startul in Raliul Clujului s-a dat la ora 18.00, iar de la ora 18.37 de minute la Polus Center are loc prima proba.

Adevarata lupta in Raliul Clujului va incepe, sambata, 28 mai, in cele cinci probe speciale programate. Ziua va debuta cu Proba Speciala (PS) Garbau, care va incepe de la ora 11.24. Pilotii se vor intrece apoi in alte doua probe speciale: Rasca si Marisel, ambele au o lungime de 23,40 kilometri si vor incepe la ora 11.42, respectiv 12.40.

A doua bucla va consta in parcurgerea celor doua probe lungi, iar sosirea pilotilor in Piata Unirii este programata pentru ora 17.11.

 

Vali Porcisteanu, liderul la zi al clasamentului general, a declarat ca isi doreste victoria la Cluj. "Nu va fi usor pentru ca aici clujenii sunt pe teren propriu. Sa nu uitam ca printe participantii din strainatate se numara si Csaba Spitzmuller, un alt pilot care merge la victorie. Sper ca vrema sa tina de aceasta data cu noi, imi doresc soare pe probe atat pentru noi cat si pentru spectatori", a spus Vali Porcisteanu.

Comentarii Facebook