Câți bani va câștiga „Briliantul” la CFR Cluj. Mutu urmează să semneze contractul cu „feroviarii” în cursul zilei de luni


Patronul grupării din Gruia a anunțat că "Briliantul" urmează să semneze contractul în cursul zilei de luni, când va fi oficializată și despărțirea de Andrea Mandorlini.

Adrian Mutu va avea un salariu-record în SuperLiga României: el și staff-ul său vor încasa lunar la Cluj 35.000 de euro în total, scrie Fanatik.

Prin comparație, la Rapid fostul atacant al naționalei câștiga 12.000 de euro pe lună.

Adrian Mutu va semna cu CFR Cluj un contract pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. El și va avea ca obiectiv să prindă unul dintre primele două locuri.

Ioan Varga i-a trasat noului antrenor misiunea de a califica echipa în grupele Europa League, în sezonul viitor.

„Briliantul" a ajuns deja la Cluj și a făcut programul echipei pentru meciul cu FC Voluntari, din etapa a 23-a a SuperLigii. Azi, el urmează să fie prezentat oficial la formația din Gruia.

În cariera sa de antrenor, Adrian Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku.

CFR Cluj este pe locul doi în SuperLigă, la opt puncte în spatele liderului FCSB, care are și un meci mai puțin disputat, cu UTA Arad, care se joacă luni, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, scrie digisport.ro.

Comentarii Facebook