Duminica 28 Aprilie

Probleme majore în lotul lui CFR Cluj, înaintea meciului cu Sepsi. Andrea Mandorlini: „De trei zile nu se antrenează cu noi"


CFR Cluj va primi vizita celor de la Sepsi OSK joi, de la ora 20:00. Meciul se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

În conferința de presă de dinaintea meciului cu Sepsi, tehnicianul de pe banca celor de la CFR Cluj a vorbit despre cei trei jucători pe care nu se va baza, fiind vorba de Mario Camora, Ermal Krasniqi și Cristi Manea.

„În meciul precedent am avut momente bune, dar în altele nu am avut forță. Așa se întâmplă când sunt multe meciuri. Noi trebuie să muncim mult să arătăm bine. Treaba principală e să recuperezi jucătorii. Consider că în unele momente am arătat bine și am reușit să ne creăm ocazii de gol.

Am schimbat multe. Și mâine vor fi multe schimbări. Au apărut probleme fizice. Trebuie să vedem dacă îi vom recupera. Unul dintre ei e Camora. Manea încă nu e disponibil. Mai e și Krasniqi. Noi avem nevoie de toți jucătorii. La toate meciurile trebuie să arătăm bine.

Mario a făcut un RMN zilele trecute și nu e o problemă foarte serioasă. Dar de trei zile nu se antrenează cu noi. E dificil să-l avem mâine. E important să-l recuperăm”, a spus Andrea Mandorlini la conferința de presă premergătore meciului cu Sepsi OSK.

Comentarii Facebook