Gestul făcut de patronul lui Sepsi după CFR Cluj – Sepsi 3-0: „Trebuie să luăm măsuri repede!”


CFR Cluj a reușit să o învingă fără probleme pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-0, în cadrul unei partide restante din etapa a cincea a SuperLigii. Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, nu a mai suportat și a plecat imediat de la stadion după umilința suferită în fața lui CFR Cluj.

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe s-a disputat joi seară, în Gruia, în cadrul etapei a cincea din Superliga, iar gazdele s-au impus cu scorul de 3-0, după golurile marcate de către Tachtsidis (min. 41), Camora (min. 70) și Bîrligea (min. 81).

Oficialul lui Sepsi anunță că se vor lua măsuri la gruparea covăsneană după cele patru înfrângeri consecutive înregistrate în campionat.

„Chiar a fost foarte supărat patronul nostru. A plecat imediat, noi am mai rămas. Mâine avem și o ședință și clar vom lua o decizie. Trebuie să luăm măsuri repede, pentru că așa nu mai merge. Noi suntem foarte buni cu jucătorii, suntem cu primele și cu salariile la zi”, a spus Attila Hadnagy, potrivit Digi Sport.

Comentarii Facebook