Primul transfer din 2022 pentru CFR Cluj. Varga: „Da, l-am luat! Îi îndeplinesc lui Dan Petrescu toate dorințele”


CFR Cluj anunță, prin vocea patronului Nelu Varga, transferul atacantului croat Marko Dugandzic (27 de ani). Vârful vine din Rusia, de la Soci, și ar urma să primească un salariu consistent în Gruia.

Dugandzic a evoluat la FC Botoșani între ianuarie și octombrie 2020, iar acum e gata pentru o nouă experiență în România. Finanțatorul campioanei a confirmat că vârful croat e prima achiziție a CFR-ului din 2022.

Nelu Varga, patron CFR Cluj: „L-am luat pe Dugandzic ca să fim competitivi în Europa”

Da, l-am luat pe Dugandzic. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”, a spus Nelu Varga, conform Playsport. 

„Feroviarii” ar urma să scoată din buzunar 400.000 de euro pentru transferul lui Dugandzic, fotbalist pe care-l ademenesc cu un salariu de 20.000 de euro lunar.

Pe poziția de atacant central, CFR Cluj îi mai are pe Billel Omrani, Gabriel Debeljuh, Denis Alibec și Sergiu Buș. Ultimul a fost transferat de curând, în vreme ce Alibec va reveni la clubul de care aparține, Kayserispor, în vară.

Dugandzic, bun doar la noi?

Jurnaliștii ruși anunță că Dan Petrescu l-a sunat deja pe Dugandzic, fostul atacant de la FC Botoșani, pe care îl invită înapoi în România.

Vișiniii l-au adus deja pe Sergiu Buș, iar presa din Rusia a scris încă de la începutul anului despre negocierile pe care campioana României le poartă cu FC Soci pentru transferul lui Marko Dugandzic.

Atacantul croat, fost la Botoșani, are 27 de ani și e rezervă în Rusia, dar Soci ar vrea 500.000 de euro în schimbul său. 

Dugandzic a fost excelent în România, a marcat 10 goluri în 18 meciuri pe care le-a jucat pentru FC Botoșani în campionat. Doar că el a fost bun numai în Liga 1, nu a mai confirmat în nicio altă competiție. Nu a fost om de bază la Osijek, în Croația, pe urmă a jucat și a marcat rar în ligile mici din Italia, la Ternana și la Matera.

Comentarii Facebook