CFR Cluj l-a cedat pe Denis Ciobotariu la Voluntari


CFR Cluj este echipa cu cel mai numeros lot din Liga 1. Nu mai puţin de 58 de jucători se aflau sub contract cu echipa campioană la finalul primei părţi a sezonul 2021-2022. Iar lângă ei a venit şi atacantul Sergiu Buş.

Dar ardelenii sunt conştienţi că trebuie să şi renunţe la fotbalişti pentru că altfel ar însemna ca pe unii doar să-i plătească fără să-i poată folosi.

Denis Ciobotariu a fost cedat de CFR Cluj la Voluntari, împrumut

Denis Ciobotariu este primul fotbalist al CFR-ului care în 2022 va îmbărca tricoul altei echipe din Liga 1, pe al celor de la FC Voluntari.

În actualui sezon, Denis Ciobotariu a jucat la CFR până a venit Dan Petrescu, după care noul antrenor nu l-a mai folosit şi l-a şi înlocuit de pe lista jucătorilor depusă la LPF.

Cum echipa a părăsit Cupa României şi Conference League, Ciobotariu nu ar mai fi avut unde să joace. Iar Voluntari este considerată echipa care l-ar putea ajuta să-şi menţină nivelul ridicat, mai ales că ilfovenii au şanse foarte mari să prindă play-off-ul.

În plus, echipa Voluntariului este antrenată de Liviu Ciobotariu, tatăl lui Denis, iar relaţia profesională va putea decurge mai simplu din acest punct de vedere.

Ce a spus Liviu Ciobotariu despre situația lui Denis la CFR Cluj

Liviu Ciobotariu  a vorbit, la final de 2021, despre situația de la CFR Cluj a fiului său. 

El mai are contract doi ani de zile. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început șase jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva.”, a declarat Liviu Ciobotariu, în decembrie, la emisiunea Liga Digisport.

Comentarii Facebook