Primul transfer al iernii la CFR Cluj! Campioana transferă un kosovar de la FC Ballkani


CFR Cluj pregăteşte campania de transferuri din această iarnă. După ce a ratat transferul lui Amahl Pellegrino (32 de ani), de la Bodo/Glimt, CFR Cluj s-a înțeles cu un alt jucător care a evoluat în această ediție a Conference League.

Este vorba despre kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani), fotbalistul celor de la Ballkani, fosta adversară a CFR-ului în grupele Conference League. Acesta nu a evoluat decât în partida tur împotriva campioanei României, încheiată la egalitate, 1-1, însă a reușit să marcheze câte un gol în partidele cu Slavia Praga, 2-3, și Sivasspor, 4-3. 375 de mii de euro este cota de piață a lui Krasniqi, potrivit Transfermarkt.

CFR Cluj ”a ajuns la un acord” cu jucătorul din Kosovo, notează klankosova.tv, însă mai lipsește ca gruparea din Gruia să se înțeleagă cu cei de la Ballkani. În ianuarie, Krasniqi intră în ultimele șase luni de contract și poate negocia cu orice club își dorește, dar trupa pregătită de Dan Petrescu are încredere că fotbalistul care poate evolua pe orice post în linia de atac va ajunge la Cluj-Napoca încă din această iarnă, scrie digisport.ro.

Pe lista feroviarilor a apărut și numele portarului celor de la Chindia Târgoviște, Cătălin Căbuz, potrivit Fanatik. Căbuz a ajuns la Chindia Târgoviște în vara anului 2021, liber de contract, de la Farul. În cariera sa, portarul de 26 de ani a mai evoluat la formații precum FC Cisnădie, Râmnicu Vâlcea și FC Hermannstadt.

kras.jpeg

Comentarii Facebook