Meci spectaculos în prima semifinală a Campionatului Mondial din Qatar. Argentina este prima finalistă în lupta pentru Cupă


Sud-americanii au învins fără emoții și detașat Croația, scorul final fiind 3-0, urmând să participe în marea finală a Campionatului Mondial 2022 din Quatar, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. 

Argentinienii și-au respectat statutul de favoriți în prima semfinală a Campionatului Mondial și au obținut biletele pentru ultimul act al competiției. Duetul Messi-Alvarez nu le-a dat nicio șansă croaților și au reușit să aducă o victorie facilă reprezentativei sud-americane.

Atacantul lui Manchester City a obținut un penalty pe care Messi l-a transformatîntr-un gol categoric în minutul 34 al primei reprize, iar cinci minute mai târziu Alvarez a majorat diferența marcând încă un gol spectaculos, stabilind scorul pauzei, 2-0. Alvarez a fost aplaudat de Ronaldihno, care a fost plăcut surprins de prestația tânărului argentinian. 

Alvarez a punctat din nou în actul secund, în urma unei faze superbe construite de Messi în minutull 69 al partidei, iar Argentina s-a impus cu 3-0 și va juca pentru a șasea oară în finala Campionatului Mondial 2022.

Cea de-a doua semifinală se va disputa miercuri, 14 decembrie, de la 21:00, între Franța și Maroc.

Sursa foto: sportingnews.com

Comentarii Facebook