Primele pentru o victorie cu Poli Timisoara, triple fata de meciurile cu Steaua, Dinamo, Rapid

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany le-a promis jucatorilor cate 15 000 de lei pentru o victorie in meciul de maine de la Timisoara cu Poli, fata de 5.000 de lei la meciurile cu "granzii" bucuresteni, informeaza GSP.

 

In cazul unei victorii sansele CFR Cluj de a castiga campionatul devin foarte mari, deoarece in ultimele etape echipa lui Andrea Mandorlini mai are de infruntat un sigur adversar din prima parte a clasamentului, FC Vaslui.

 

De partea cealalta, oficialii clubului din orasul de pe Bega le-au comunicat jucatorilor ca nu mai accepta nici un pas gresit pana la finalul campionatului.

 

"Eu am vorbit cu ei, au discutat si oficialitatile locale, si suporterii. Acum toata lumea asteapta raspunsul lor in partida de luni si trebuie sa fie constienti ca o victorie ne-ar pastra in lupta pentru titlu! Vreau sa vad determinare si responsabilitate maxima la acest meci"  a declarat presedintele clubului, Gheorghe Chivorchian.

 

CFR Cluj nu a castigat niciodata la Timisoara de la promovarea in Liga 1, acum 6 ani. Partida va avea loc luni, 19 aprilie, de la ora 20.30 si va fi televizata de Antena1.

Comentarii Facebook