Pretenții de mare vedetă. Un fotbalist i-a șocat pe cei de la CFR cu cerințele pentru prelungirea contractului


Campioana României vrea să-i prelungească contractul lui Billel Omrani, unul dintre cei mai buni fotbaliști al CFR Cluj. Conducerea clubului însă a fost șocată de banii ceruți de fotbalistul francez, pentru prelungirea contractului care expiră în șase luni. 

Omrani vrea cel mai mare salariu din Liga 1

Atacantul Billel Omrani a intrat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj, iar din informaţiile apărute în presă, acesta negociază foarte dur prelungirea contractului cu echipa lui Dan Petrescu. Atât de dur, încât i-a şocat pe oficialii echipei cu pretenţiile sale.

Mai exact, Omrani cere cel mai mare salariu din Liga 1, 40.000 de euro lunar, pentru a semna prelungirea contractului scadent în vară. Astfel de pretenţii sunt greu de satisfăcut în fotbalul românesc şi cel mai probabil, fotbalistul va trebui să îşi mai coboare pretenţiile financiare, notează fanatik.ro. 

Tot campioana României deţine recordul de cel mai mare contract din Liga 1. Contractul îi aparține lui Runar Mar Sigurjonsson, islandezul adus în perioada de mercato din iarna trecută, care încasează nu mai puţin de 37.500 de euro lunar, adică 450.000 de euro pe an de la CFR. 

Comentarii Facebook