Presedintele clubului U Mobitelco, Mircea Cristescu, catre suporteri: Va asteptam marti pe toti in alb!

Presedintele executiv al clubului U Mobitelco, Mircea Cristescu, ii asteapta pe suporteri, imbracati in alb, la meciul sase al finalei cu CSU Ploiesti.

 

"Va asteptam marti, la ora 18.00, pe toti in alb. Este un moment in care trebuie sa fim "Toti pentru unul si unul pentru toti!"", a spus Mircea Cristescu, citat de u-mobitelco.ro.

 

Marti, de la 18.00, U Mobitelco joaca impotriva baschetbalistilor de la CSU Ploiesti in meciul sase al finalei campionatului national. In cazul unei victorii, U Mobitelco devine campioana Romaniei. Scorul dupa primele cinci meciuri este 3-2 in favoarea clujenilor.

 

Mircea Cristescu si-a cerut scuze suporterilor, carora le-a promis ca vor putea urmari meciul cinci al finalei, disputat la Ploiesti, pe un ecran imens in fata Salii Sporturilor. "In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru faptul ca ecranul nu a putut sa ajunga la sala. Din pacate au existat niste motive tehnice din cauza carora nu s-a putut face acest lucru. Imi pare foarte rau, dar acum nu mai pot schimba nimic", a spus Cristescu.

Comentarii Facebook