Pregateste-te pentru plaja! Cu doar 84,99 RON cumperi 4 sedinte de vibroplate si 2 sedinte de bronzare organica! (P)

Daca nu sunteti un mare fun al sportului, dar vreti totusi sa aratati bine cand va veti expune la plaja, atunci platforma vibroplate (platforma vibranta) este sigur o solutie pentru Dvs. Timp de doua zile puteti achizitiona 4 sedinte vibroplate si doua sedinte de bronzare organica cu doar 84,99 lei, in loc de 180 lei de pe www.reddeal.ro.

 

Oferta vine de la Best Shape.


Platformele vibrante sunt aparate care ofera posibilitatea de a efectua un fitness pasiv, cu un grad ridicat de eficienta. In doar 10 minute de folosire a platformei vibrante veti arde aproximativ 200 kal.
Designul platformei vibrante este astfel conceput incat sa stimuleze intregul corp, ceea ce va permite sa obtineti tonicitatea si formele pe care vi le-ati dorit dintotdeauna.
Platforma vibranta poate fi folosita de toate persoanele, indiferent de varsta si abilitati fizice. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa stati pe aparat timp de cel putin 10 minute pe zi si miscarea platformei va contracta toate grupele de muschi de 1800 ori/minut.
 


Avantajele platformei vibrante
- Antrenamentul dureaza doar 10, max. 20 minute
- Puteti sta pe platforma sau puteti efectua exercitii simple concomitent cu vibratiile aparatului
- Nu aveti nevoie de un echipament special pentru antrenamente.

Bronzare organica
Este cea mai sanatoasa metoda de bronzare, fara UV, fara solar, fara riscuri! Veti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica tot timpul anului, fara solar!


Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare care nu usuca excesiv pielea si nu provoaca riduri. In acelasi timp, este si un excelent tratament anti-aging are un continut bogat de ingrediente cu puternic rol antirid, confera proprietati benefice asupra hidratarii si reintineririi pielii.

 

Oferta o gasiti timp de doua zile pe Reddeal.

Comentarii Facebook