Miercuri 24 Aprilie

Posibil candidat surpriză la șefia FRF. A fost antrenor și la Cluj


Deși Gică Popescu este până acum favoritul pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal, după ce Mircea Sandu își va da demisia, acesta ar putea avea un contra-candidat surpriză.

Tehnicianul Ioan Andone a mărturisit în cadrul unei emisiuni de la Dolce Sport că ar putea să candideze la șefia FRF.

"Au mai fost tatonări. De exemplu, dacă vreau să mă duc la Heerenveen, la fosta mea echipă. Era van Basten într-un moment mai greu, a venit un sponsor și mi-a zis. Dar am fost mai reticent... Asta e, antrenorii români nu sunt atât de apreciați cum se crede", a povestit Ioan Andone la Dolce Sport, referitor la faptul că nu a mai antrenat după despărțirea de CFR Cluj din octombrie 2012.

Andone a recunoscut că s-a gândit să își schimbe meserie, trecând la conducerea unui club sau chiar a FRF.

M-am gândit și la varianta să-mi schimb meseria, de ce nu?, să conduc un club sau poate chiar Federația. De ce un fost internațional sau un fost antrenor să nu treacă pe partea cealaltă?”, a mai spus Andone la Dolce Sport.

"Ar fi o tragedie ca Steaua sa nu ajunga in grupele Ligii Campionilor. Campionatul romanesc are nevoie de o reprezentanta, de banii care vin de acolo. Daca Steaua nu ajunge in grupe, degeaba a luat campionatul", a mai comentat tehnicianul.

Referitor la posibilitatea de a fi fost instalat antrenor la Dinamo în această vară, Andone a afirmat: "Am avut o discutie cu domnii Negoita si Anghelache, m-au intrebat ce vreau sa fac. Pista nu este inchisa, dar este Gigi Multescu acolo si trebuie lasat sa isi faca treaba".

Comentarii Facebook