Politehnica Iaşi a învins Universitatea Cluj 1-0, în Superligă. Sabău, dezamăgit total de înfrângere: „Nu se punea problema să pierdem acest joc”


Politehnica Iaşi a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii. Ovidiu Sabău, antrenorul echipei U Cluj, s-a arătat dezamăgit după eșecul înregistrat pe terenul celor de la Poli Iași.

Meciul dintre Poli Iași și U Cluj s-a disputat duminică seară, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, după golul marcat de către Sergiu Buș, în minutul 86.

„Nu se punea problema să pierdem acest joc, mai ales că în repriza a doua ne-am și creat niște situații, dar lipsa de concentrare, de curaj a făcut să ratăm acele situații. Mi-aș fi dorit să văd o echipă mult mai curajoasă, care joacă. O echipă care să aibă mai multă personalitate în ultimii 16 metri. Am fost destul de crispați, fără soluții… Sunt supărat pentru că am fi putut merge acasă cu un punct, îți dă și încredere… Mda, asta este. A fost un meci destul de apatic și nu frumos.

Mi-aș fi dorit mult mai mult. Aș fi vrut o altă abordare de la ei, o altă stare de spirit, cu mai multă încredere în ei. Am văzut destul de puțin în acest jos. Sigur, și pe parcurs, schimbările nu au adus un plus de calitate, mai ales că cei care au intrat au experiență, puteau să vină cu un plus să ajute echipa”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviul de după meci.

Comentarii Facebook