Petiție pentru a reda Universităţii Cluj „Baza Sportivă Dan Anca”! Vezi unde poți semna


Universitatea Cluj este una dintre cele mai apreciate formații sportive din Ardeal și este considerată de mulți echipa fanion a Clujului.

Mai mult, în 2016, Universitatea Cluj a revenit la orginea sa universitară, Universitatea Babeş-Bolyai, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Universitatea de Artă şi Design, Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” regăsindu-se printre membrii fondatori ai clubului.

Acum, o petiție a fost inițiată pentru a se reda baza sportivă ”Dan Anca” echipei Universitatea Cluj.

SEMNEAZĂ ŞI TU PETIŢIA Redaţi Universităţii Cluj „Baza Sportivă Dan Anca”!

”Având în vedere că în acest an sărbătorim Centenarul dar şi pentru că în 2019, Universitatea Cluj va sărbători o sută de ani de la înfiinţare fără o baza sportivă de antrenament, vă propun următoarele:

1. SALUT FAPTUL că în ultima ședință a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, chiar dacă în al doisprezecelea ceas, s-a discutat PROPUNEREA DE REZILIERE PE CARE AM FĂCUT-O ÎNCĂ DIN IARNĂ. DIN PĂCATE CONSILIERII LIBERALI NU AU SUSȚINUT VOCAL ACEST PROIECT.

2. În contextul în care nu au fost respectate obligaţiile părţilor din contractual de asociere şi nici din Proiectul de hotărâre privind asocierea Municipiului Cluj-Napoca cu Fundația „Primăvara Clujană” şi situaţia juridică a terenului este discutabilă, o parte din acesta fiind retrocedat, consider că există o baza legală pentru rezilierea contractului și SOLICIT CA PROCESUL DE PREGĂTIRE A REZILIERII CONTRACTULUI SĂ DEVINĂ O PRIORITATE PENTRU PRIMĂRIE ȘI SĂ NU TERGIVERSEZE PATRU ANI ACEASTĂ PROCEDURĂ!

2. Solicit consilierilor locali şi primarului Emil Boc ca la prima şedinţă a Consiliului Cluj-Napoca să prezinte o analiză a contractului, să-l facă public pentru a fi accesibil oricărui clujean de bună credinţă!

3. Executivul municipiului Cluj-Napoca trebuie să vină cu o soluţie pentru a debloca situaţia din punct de vedere juridic (70% din suprafața terenului este retrocedată), apoi printr-un alt contract de asociere cu Universitatea Cluj, să permită fotbaliştilor cât şi juniorilor să-şi desfăşoare activitatea în baza sportivă.


SEMNEAZĂ ŞI TU PETIŢIA

Sunt convins că Centenarul ne poate face mai înţelepţi, echilibraţi, uniţi în jurul unor proiecte comunitare şi mai pregătiţi să susţinem idei şi simboluri care pun în valoare caracterele puternice”, se arată în petiția inițiată de liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra.

Comentarii Facebook