Patronul lui Sepsi trimite săgeți otrăvite spre fanii U Cluj: Sperăm să le îndeplinim visul! Vrem afară din România


Laszlo Dioszegi (52 de ani), fondatorul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe, a spus, glumind, că speră că îndeplinească dorința suporterilor U Cluj.

Glumesc puțin, chiar vreau să li se îndeplinească visul suporterilor Universității Cluj, care strigă ”Afară, afară cu ungurii din țară”. Asta și vrem. Înseamnă că au devenit suporterii noștri, pentru că noi vrem să ieșim în Europa. Înseamnă că vor să câștigăm cu ei. Ca să jucăm în Europa, trebuie să ieșim afară din țară. Câștigăm Cupa și apoi, automat, ieșim afară din țară. Glumim puțin, să ne destindem”, a spus Laszlo Dioszegi, într-un interviu Sport.ro.

Acesta a afirmat că fanii lui Sepsi nu au strigat niciodată împotriva românilor.

Niciodată nu au strigat nimic. Suporterii noștri știu că fac rău clubului dacă strigă ceva în neregulă. Strică imaginea clubului. Din păcate, la finala Cupei de anul trecut, au venit niște indivizi din Ungaria care s-au întors cu spatele atunci când s-a cântat imnul României. Am zis și atunci, clubul nostru se delimitează sută la sută de astfel de manifestări.

Da, a rămas cu imaginea asta o țară întreagă (fanii veniți din Ungaria sunt percepuți ca fiind ai lui Sepsi). Acuma degeaba spunem noi, că lumea tot așa gândește. Au fost 18 inși, că i-am numărat. Erau toți îmbrăcați în negru. Erau ultrași. Nu pot să controlez 5000 de oameni, dar ne-am delimitat în totalitate de acei indivizi. Am mai spus-o mai devreme, respectul trebuie să fie pe primul loc. Imnul național al oricărui stat trebuie respectat și ascultat, nu să te întorci cu spatele”, a mai completat Laszlo Dioszegi. 

Suporterii U Cluj vor lua cu asalt stadionul de la Sibiu, în 24 mai, la finala Cupei României dintre U Cluj și Sepsi, 

Comentarii Facebook