„U” Cluj - Emoții până la capăt! „Șepcile roșii” trebuie să câștige meciul împotriva Chindiei, dacă doresc să evite barajul


Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău are nevoie de o victorie astăzi, pe Cluj Arena, în meciul împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Statisticile sunt de partea clujenilor, echipa din Târgoviște având un parcurs foarte slab în ultimele 7 deplasări.

Clujenii se bucură de opt victorii, șase remize, dar și de cinci înfrângeri, în palmaresul înregistrat în acest sezon din postura de gazde. „Șepcile roșii” au reușit să marcheze cel puţin un gol în 15 dintre cele 19 jocuri considerate acasă.

În conferința premergătoare partidei, antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău a subliniat cât de importantă ar fi o victorie în meciul din această seară: „Ne dorim victoria. Ar fi frumos ca după tot ce s-a întâmplat anul acesta să ne eliberăm de această încărcătură, responsabilitate pe care am avut-o cu toții”, a fost declarația tehnicianului.

Statistica ține cu Universitatea, deoarece tâgoviștenii au o singură victorie reușită în ultimele șapte deplasări din Superliga, venită în 3 aprilie împotriva celor de la CS Mioveni (scor 0-1). În rest, aceștia au mai reușit un egal (2-2 împotriva celor de la Sepsi OSK) și au suferit cinci înfrângeri, toate fără gol marcat.

În sezonul regulat 2022-2023, „U” Cluj a reușit să obțină patru puncte, din cele șase puse în joc, victorie pe teren propriu cu 1-0 (L. Fulop) şi remiză în deplasare, scor 2-2 (D. Neguţ, D. Boldor / M. Thiam, J. Gomes).

Partida se va disputa astăzi, 13 mai, de la ora 19.00 și se joacă pe Cluj Arena. Meciul va fi transmis în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Iată cum arată clasamentul din play-out-ul Superligii, înainte de meciul din seara aceasta

clasament play out.png

Comentarii Facebook