Patronul din acte al CFR Cluj: Nu sunt probleme financiare. Sunt bani. Cucerim titlul

 

Patronul din acte al CFR Cluj, Marian Băgăcean, a dezvăluit că a avut o discuție cu jucătorii, după toate discuțiile privind situația echipei. 

 

Este adevărat că au fost două partide dezamăgitoare pentru noi cu Dudelange, dar înfrângerea cu Viitorul a fost un accident, am luat goluri după minutul 85. Am avut azi o discuţie cu toţi jucătorii la antrenament şi au spus că vor să strângem rândurile şi să cucerim titlul de campioni.

 

Este aceeaşi echipă, dar îmbunătăţită. Nu sunt datorii la echipă, toţi sunt plătiţi la zi. Este adevărat că ne propusesem şi bugetasem pentru grupele Europa League. Dar nu sunt probleme financiare la CFR.

 

Toni Conceicao este antrenorul echipei, nu am vorbit cu altcineva şi nu vrem să mai înlocuim antrenorii de pe o zi pe alta. Asta nu ar face bine echipei. Conceicao pregăteşte meciul cu Steaua. Nu depinde rămânerea lui de rezultatul cu Steaua.

 

Neluţu Varga ne-a ajutat cu bani la început, ne cunoaştem din copilărie, am fost colegi de şcoală generală. La CFR suntem mai mulţi acţionari şi nu sunt probleme financiare”, a spus Marian Băgăcean, potrivit Gazetei.

Comentarii Facebook