Irina Begu a luat o DECIZIE dură după ce a câştigat un singur meci la ultimele şapte turnee

 

Irina Begu a fost forțată să ia o decizie importantă în cariera ei, mai ales că în ultimele 7 turnee a câștigat numai o partidă.

 

Astfel, românca şi-a anunţat despărţirea de antrenorii din ultimii cinci ani, Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat.

 

Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, însă după cinci ani de colaborare am decis să închei un capitol din viaţa mea. Au fost cinci ani extraordinari, cu multe reuşite şi cu atingerea obiectivelor propuse. Vreau să le mulţumesc băieţilor Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat pentru devotamentul lor, prietenia şi profesionalismul de care au dat dovadă. Voi păstra întotdeauna o relaţie specială cu ei şi le doresc din suflet mult succes în noile colaborări”, a scris Begu pe contul său de Facebook.

 

Begu a fost eliminată în turul secund la US Open, după şase turnee consecutive în care a ieşit din primul tur. Cele mai bune rezultate ale bucureştencei din acest an sunt calificările în semifinale la Shenzhen şi Istanbul.

 

În luna iunie, Irina Begu se afla pe poziția 33 în clansamentul WTA, iar acum a căzut până pe locul 59 WTA.

 

Irina Begu are patru trofee WTA în carieră (Tashkent 2012, Seul 2015, Florianopolis 2016 şi Bucureşti 2017) şi alte trei finale pierdute (Marbella şi Budapesta, în 2011, şi Moscova 2014).

Comentarii Facebook