Paszkany vrea să-l țină pe Trică și din sezonul viitor. Care este condiția impusă

 

Arpad Paszkany e declarat că vrea să îl țină pe Eugen Trică pe banca tehnică a ”feroviarilor” și în sezonul viitor.

 

Vă spun foarte sincer că nu am discutat cu nici un alt antrenor în afara lui Eugen. Aşa mi se pare corect, are credit din partea noastră şi sper din toată inima să aibă rezultate cât mai bune şi să continuăm împreună şi din sezonul viitor”, a declarat Paszkany la Look TV, televiziunea de casă a CFR Cluj.

 

Sunt mulţumit în primul rând pentru că am început să mai şi câştigăm puncte în acest început de campionat şi mă bucur că echipa a avut atitudine în aceste partide, de când am făcut schimbarea antrenorului. Se vede, cel puţin până acum, că ceea ce am gândit prin aducerea lui Trică ne-a ieşit, în sensul că echipa a început să aibă o atitudine de campioană, de echipă care doreşte să câştige fiecare partidă”, a mai spus Arpad Paszkany.

 

Eugen Trică trebuie să câştige Cupa României pentru a-și asigura postul. ”M-aş bucura foarte mult ca linia de rezultate pozitive să rămână aceasta până la sfârşitul sezonului, incluzând şi un trofeu. Ar fi important pentru Eugen, ca tânăr antrenor, ca încă din primul sezon să câştige un trofeu”, a mai spus Paszkany.

Comentarii Facebook