Paszkany: "Oamenii mici, cu caracter mic intotdeauna cersesc, de-asta sunt in spatele nostru si nu reusesc nimic!"


Arpad Paszkany i-a raspuns dur lui Cristi Borcea, care a comentat arbitrajul lui Alexandru Tudor si a reclamat un penalty neoferit.

"Noi am fost mai buni si i-am invins. Imi pare rau ca nu am putut si in campionat, dar acum s-a facut dreptate. Nu sunt adeptul razbunarilor, pentru ca punctele nu se intorc. Vreau sa ridica din nou trofeul, punem mare pret pe orice trofeu, in orice competitie. Oamenii mici, cu caracter mic intotdeauna cersesc, de-asta sunt in spatele nostru si nu reusesc nimic. Daca echipele din afara Bucurestiului ar fi ajutate vreo 50 de ani la rand nici atunci nu s-ar putea face dreptate pentru ce s-a facut in favoarea lui Dinamo, in special, pana acum. Mai bine ne-ar strange mina si ar pleca acasa sa mai cistige niste puncte", a declarat Paszkany.

Finantatorul echipei din Gruia a tinut sa ii felicite pe jucatori pentru victorie. "Ii felicit pe toti, jucatori, antrenori, au ales o formula foarte buna si ma bucur pentru toti fanii nostri. Meciul dureaza pana la ultimul fluier, ca da 3 minute sau 10, important e ca noi sa batem. In prima repriza am fi putut transa calificarea, dar asa a fost un meci de povestit nepotilor si la final putem sarbatori a treia prezenta consecutiva in finala Cupei", a declarat Paszkany.

Comentarii Facebook