Miercuri 24 Aprilie

Iuliu Muresan: "Simt ca vom lua si Cupa si Campionatul"


Iuliu Muresan, presedintele clubului CFR Cluj, a declarat la finalul partidei cu Dinamo ca simte ca in acest an Cupa si Campionatul va fi castigat de clujeni.

"Am trait in mare tensiune partida. Ma asteptam sa se incheie in orice moment, dar se tot prelungea. Pana la urma am castigat si asta e important. Ma bucur ca Nicolae Dica a reusit sa sparga gheata si sa inscrie. Am dovedit ca suntem echipa puternica suntem seriosi si luptam sa ne atingem obiectele cupa si campionatului", a spus Iuliu Muresan.

Presedintele CFR Cluj a spus ca ar prefera sa joace cu Brasovul in finala, dar a spus ca nu se teme nici de echipa din Vaslui.

"Simt ca vom castiga Cupa si Campionatul. Acum echipa este puternica care cred ca va putea sa atunga cele doua obiective, dar pana atunci trebuie sa jucam la Timisoara in campionat. Nu stiu daca vom bea sampanie pentru ca mai e putin timp pana la meciul cu Timisoara de duminica, unde va fi un meci greu. Daca vom castiga rezolvam in proportie de 70 % problema campionatului", a mai spus Iuliu Muresan.

Comentarii Facebook