Paszkany, multumit de jucatorii lui, dar precaut in acelasi timp VIDEO

 

Finantatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, este multumit de victoria echipei sale spunand ca jucatorii trebuie sa ramana la fel de decicati si concentrati pana la finalul sezonului.


"Sunt multumit pentru ca am jucat bine din punct de vedere tactic toata partida. In prima parte a jocului nu am avut o dominare asa de accentuata, dar ne-am cerat si atunci ocazii bune de a marca. In reprizza secunda puteam sa castigam cu un scor mult mai clar. A fost o repriza la discretie, cu un joc consistent. De mult partide a fost cel mai bun joc al nostru", a afirmat Paszkany.

Secretul pentru care jucatorii sunt mult mai determinati pe teren este faptul ca "l-am adus pe Ando. Stiam ca este un foarte bun mobilizator si a reusit intr-un termen foarte scurt sa schimbe mentalitatea jucatorilor din momentul in care intra in teren. Sunt mult mai disciplinati si sunt mult mai determinati. Practi, acestea trebuie sa fie principalele atuuri cu care poti sa castigi un titlu", a mai spus finantatorul CFR-ului.

Intrebat daca si el va tine cu "U" Cluj la meciul ce va avea loc in aceasta seara cu Dinamo, Paszkany a raspuns "si eu tin, bineinteles, dar nu am prea mari sperante."

 

Iuliu Muresan tine cu "U" Cluj! VIDEO

Comentarii Facebook