Paszkany l-a sunat pe Eugen Trică după eșecul cu Steaua. Ce i-a spus

 

CFR Cluj a pierdut meciul cu Steaua, din deplasare, scor 1-0, dar tehnicianul Eugen Trică susține că i-au fost refuzate două penalty -uri.  

 

Ştiam că Steaua e periculoasă la fazele fixe, ei lucrează foarte mult la aşa ceva. Dar trebuia să marcăm noi în prima repriză. Dacă dădeam două goluri şi aveam 2-0 la pauză, se termina totul”, a declarat Trică, conform prosport.ro.

 

Antrenorul a povestit că a fost înjurat la foc automat de fanii Stelei. ”Au fost 3-4 oameni lângă băncile de rezerve care m-au înjurat tot timpul şi i-au incitat şi pe ceilalţi. 50 la sută din încasări trebuie să mi le dea mie, pentru că lumea a venit mai mult pentru mine, să mă înjure. Domnul Argăseală trebuie să îmi dea jumătate din banii pe care i-a strâns pe bilete. Jumătate au venit numai pentru mine, să mă înjure”, a mai spus antrenorul.

 

Şi domnul preşedinte, şi domnul Paszkany m-au sunat aseară, sunt încântaţi de joc. Important este că sunt alături de noi. Aşteptăm cu toţii să ne dea punctele înapoi, să putem face transferuri şi să terminăm în primele şase locuri. Şi apoi vedem de la vară, în noul sezon, cum reuşim mai multe”, a mai adăugat Trică.

 

Paszkany i-a felicitat pe băieți pentru jocul prestat.

 

Steaua - CFR Cluj 1-0. Clujul lui Trică se afundă - REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook