La pârtia Buscat se ține ”Buscat Winter Fest”, în acest weekend

 

Administratorii domeniului de schi Buscat organizează în acest weekend prima ediție ”Buscat Winter Fest”.

 

Organizatorii promit un party cu muzică în aer liber, concursuri de săniuș, ski și snowboard, distracție, premii, multă zăpadă, voie bună și binențeles, o ultimă bulgăreală. Cei mici și cei mari sunt invitați să participe la un eveniment ce este destinat familiștilor, seniorilor și tinerilor rideri.

 

Buscat Winter Fest va găzdui mai multe concursuri printre care se numără: concurs de săniuș (copii – adulți), concurs de ski paralel (copii – adulți), shot & ski (adulți), concurs de freestyle pe un traseu special amenajat de rideri pentru rideri (FREESTYLE SNOWPARK) și altele. Concursurile se vor desfășura sâmbătă începând cu ora 12:00.

 

Parcul pentru concursul de freestyle conține 2 elemente de rail și 2 jump-uri pentru rideri medii și avansati, dar și pentru nou veniți. Concursul se va desfășura după masă, după antrenamentele oficiale. Fiecare rider va avea 2 manșe, iar cea mai bună coborâre va conta. Înscrierile se vor face la fața locului.

 

Persoanele minore trebuie să vină la înscriere cu unul din părinți care va semna fișa de participare, sau să prezinte un accord de la părinți legalizat la notar.

 

Party-ul va începe la ora 12:00, iar atmosfera va fi întreținută de DJ precum: Eyo Trikz, BeatJunkz, Brody b2b Dr. Panda, Greenie, N.Ser.

 

Pentru mai multe detalii consultați pagina de Facebook Buscat Resort - Baisoara.

Comentarii Facebook