Paszkany îl vrea pe Reghecampf la CFR Cluj! Ce salariu i-a oferit

 

Arpad Paszkany vrea să îi dea lovitura decisivă lui Gigi Becali și să-l lase fără antrenor, Laurențiu Reghecampf fiind ofertat de CFR Cluj. 

 

Tehnicianul are un contract semnat cu roş-albaştrii pe următorii doi ani, dar ar vrea să plece din cauza instabilității de la echipă. Oferta lui Paszkany este de nerefuzat, fiind aproape dublă față de salariul încasat în Ghencea.

 

Reghecampf este presat să plece și de soția lui, Anamaria Prodan, care s-a săturat de scandalurile în care a fost implicată cu familia Becali, scrie gsp.ro.

 

De asemenea, Arpad Paszkany i-a oferit lui Reghecampf un salariu de 40.000 de euro pe lună, față de 25.000 de euro cât câștigă acum. 

 

Reghecampf ar ezita în luarea unei decizii numai din cauza mirajului Champions League, dar Steaua trebuie să treacă de 3 tururi preliminare, unde echipa este cap de serie, pentru a ajunge în grupele competiţiei.

 

”Reghe are într-adevăr contract semnat cu Steaua, însă la antrenori nu e ca la jucători. Dacă un antrenor vrea să plece, pleacă, nu-l poţi ţine doar pentru că are contract”, a declarat Mihai Stoica, manager general Steaua.

Comentarii Facebook