Paszkany face scandal: ”Nici în Liga a III-a nu am pățit așa umilință”


Arpad Paszkany face scandal din cauza CFR-ului, echipa a cărui finanțator este, din cauza faptului că nu au avut nicio victorie în 2013, ultima datî când echipa CFR Cluj a câștigat un meci fiind 9 decembrie 2012.

Dintre cele 32 de cluburi care au jucat in grupele Ligii Campionilor, numai CFR si Montpellier sunt atat de jos in clasamentul competitiei interne, pe locul 7. In rest, 13 dintre echipe sunt in fotoliul de lider, sapte ocupa locul secund, iar alte zece, in frunte cu Milan, aflata pe ultima treapta a podiumului in Italia, se claseaza intre locurile 3-6. Un motiv mai mult decat suficient pentru ca Arpad Paszkany (foto) sa fie un pachet de nervi, informează PRO TV.

I-am intrebat pe jucatori inainte de meciul cu Petrolul (1-1) daca nu le e rusine sa iasa pe strada din cauza rezultatelor si a felului in care joaca. Aveam atunci o serie de sapte meciuri fara victorie, cu numai un gol marcat, aici fiind inclus si amicalul de la Budapesta. Dar eu am spus, eu am auzit. Daca jucam tot asa, numai cu noroc batem pe cineva. Nici nu ma gandeam ca vom fi pe locul 7 cand a inceput sezonul. De cand am preluat acest club nu am avut asa serie negativa, nici in Liga a III-a nu am patit asa umilinta”, a atacat Paszkany la LookTV.

Vor zbura multi dintre jucatori, asta e o certitudine. M-am saturat de promisiuni, de vorbe fara acoperire”,a mai spus Paszkany.

Din 7 partide jucate în această primăvară în Liga I și în Europa League, CFR Cluj are 4 remize și 3 înfrângeri.

Comentarii Facebook