Paszkany, dupa meciul CFR Cluj - Dinamo: "Daca ala a fost penalty, eu ma apuc sa cresc capre! Ne arbitreaza niste pacalici"


Arpad Paszkany a luat foc la finalul meciului cu Dinamo si l-a acuzat pe arbitrul Alexandru Tudor ca a inventat penalty -ul acordat "cainilor".

"Este o infrangere care vine pe seama unei vicieri de rezultat, am avut un gol neacordat. Este al doilea gol pe care nu-l primim si, cu tot respectul pentru Dinamo, golul lor din penalty a fost o inventie a arbitrului.

Este o greseala la faza golului lui Kapetanos, bun, accept, dar la faza penalty-ului nu s-a intamplat nimic. Daca acel a fost penalty, noi ne lasam de fotbal, de maine ne ocupam de cresterea vacilor, caprelor, ne ocupam de alte activitati. Nu se poate asa ceva, la unii cu o anumita unitate de masura, la altii alta unitate de masura.

Cei care tipa mai tare beneficiaza de ajutor, asa se intampla la noi. Pana in minutul 80 trebuia sa se dea 3-1. Pot sa trec acel gol la greseala umana, dar acel penalty a fost impardonabil. Cred ca ar trebui adusi arbitri straini, stiti cum e? E ca si cum ai juca carti cu 32 de pacalici, le strangi, le amesteci, dar tot aia iti pica.

Eu nu sunt parior, dar eu as paria pe super specialistul Ion Craciunescu invocand pe la toate televiziunile nu stiu ce fante de lumina. Fotbalul nu trebuie sa se joace prin birouri, prin comisii", a declarat Arpad Paszkany la DigiSport.

Comentarii Facebook