Paszkany, despre vânzarea CFR-ului: Avem discuții!

 

Vânzarea pachetului majoritar de acțiuni de la CFR Cluj este încă un subiect de actualitate. Paszkany este puternic lovit de criză și vrea să renunțe la 51% din acțiuni. 

 

Patronul echipei a contractat serviciile companiei de consultanţă, KPMG Sports Advisory.

 

Ultima dată când am vorbit pe marginea acestui subiect a fost în noiembrie, dar n-am spus niciodată că vând echipa, ci că am mandatat compania KPMG să găsească parteneri dispuşi să ni se alăture la acest club. Am spus şi că eu nu mă cramponez să rămân acţionar majoritar şi să deţin 51 la sută din acţiuni, este bine şi dacă rămân cu 49 la sută. Eu am un principiu: mai bine mănânc o feliuţă subţire dintr-un tort delicios decât să mănânc unul întreg de o calitate mai puţin bună”, a declarat Arpad Paszkany pentru ziarul City News, pe care îl și deține.

 

El a spus că sunt discuții pe această temă, dar că oameii cu bani sunt mai puțin interesați de campionatul Româiei. ”Dacă CFR ar fi un club din liga a treia engleză sau din liga a doua franceză ar interesa mai mult oamenii de afaceri din zona arabă sau din Indonezia. Asta e realitatea, cluburile din România sunt mult mai puţin tentante decât cele din ţările cu fotbalul dezvoltat”, a mai afirmat Arpad Paszkany.

Comentarii Facebook