Joi 15 Aprilie

Anunț ȘOC despre Lucian Bute: ”Se află într-un moment foarte bun al carierei lui”Pugilistul român Lucian Bute a pierdut meciul cu Jean Pascal, însă managerul său susține că acesta este ”într-un moment foarte bun al carierei lui”.

Rudel Obreja a anunțat că Bute va reveni în top dacă va continua alături de Interbox.

"Lucian Bute se afla intr-un moment foarte bun al carierei lui. Daca pana acum mai era loc de indoieli, acum lucrurile sunt clare. Pana la meciul acesta puteam pune pe seama unor factori externi. Lucian se afla la un moment al adevarului. Toate lucrurile intamplate pana acum ii vor face un tablou corect. In urma anazlizei va putea lua deciziile cele mai bune. Eu cred ca el poate continua, isi poate relansa cariera. Depinde de cativa factori din jurul lui, pe care ar putea sa-i schimbe.

Nu sunt adeptul aruncarii peste bord a unor oameni cu care ai lucrat ani buni. Este o alegerea gresita. Nu asa e corect sa faci. Nu exista o asemeneqa clauza contractuala, care sa-l oblige sa aiba antrenor furnizat de ei. Contractul lui cu Interbox este unul de promovare.

Lucian nu trebuie sa se rupa de Montreal si implicit de Interbox. Nu cred ca ar fi o mutare benefica sa plece de Montreal. Ce trebuie schimbat sunt lucruri din interior. El vinde in Montreal inca. Nu are sens sa ne gandim la o ruptura de ei. Oamenii au lucruri bune, au argumente pozitive. Trebuie o infuzie noua acolo. Larouche ar trebui sa ramana langa Lucian, dar intr-o alta pozitie", a declarat Rudel Obreja la Sport Total FM.

Comentarii Facebook