Paszkany, despre meciul CFR Cluj - FC Basel: "Cu Mandorlini pe banca am fi mers impotriva lui Basel ca mielul la taiere"


Finantatorul CFR Cluj, Arpad PAszkany, a declarat ca plecarea lui Mandorlini nu va destabiliza echipa si ca Sorin Cartu va aduce un plus ofensiv.

"Schimbarea antrenorului nu dauneaza echipei, nu poate aduce nimic negativ. Cu Mandorlini pe banca am fi mers impotriva lui Basel ca mielul la taiere. I-am adus lui Mandorlini jucatorii pe care i-a dorit si mi-a promis ca fata jocului se va schimba. Ori jocul s-a schimbat din mediocru in submediocru", a afirmat Paszkany.

Finantatorul echipei a recunoscut ca a tratat cu Hagi, dar pentru o colaborare diferita. "Nu poti sa schimbi tot lotul odata. Aceasta trecere trebuie facuta treptata, pentru ca altfel apar probleme de omogenitate. Am adus in aceasta vara opt jucatori, adica jumatate din lotul unei echipe de Liga I. La iarna vom mai aduce si altii, trecerea asta trebuie facuta treptat. Cu Sorin Cârtu pe banca veti vedea un CFR mult mai ofensiv si mai constructiv decat pâna acum", mai spus Arpad Paszkany la Sport.ro.

Comentarii Facebook