Paszkany a fost in vestiar inainte de umilinta cu Rapid! Vezi ce le-a spus jucatorilor VIDEO


Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ca a fost in vestiarul jucatorilor inainte de meciul cu Rapid.

"Era prea mare bucuria, dupa rezultatul obtinut de Dinamo. Am fost in vestiar la jucatori inainte sa iasa pe teren si le-am cerut sa fie responsabili si foarte concentrati pentru ca astazi este unul dintre acele meciuri in care ne putem apropia titlul. Dar nu asta s-a intamplat. Nu am avut nici macar o jumatate de ocazie de gol lucrata. Asa nu poti juca si sa ai pretentie la titlu. E o parere personala ca problema este in capul jucatorilor si nu in alta parte.

Din pacate exista diferente mari intre anumiti jucatori care formeaza nucleul de baza al echipei. Degeaba incerci sa faci un lot valoros, pentru ca jucatorii care nu joaca etapa de etapa, in momentul in care ai nevoie de ei, nu se ridica la nivelul asteptarilor. Am avut absenta a trei piese de baza (n.red. Cadu, Bastos si Camora), ceea ce cred ca pana la urma a fost lucurul care a definit acest esec.

Nu scuz pe nimeni, pentru ca ei nu sunt la CFR ca sa faca figuratie pe teren la antrenamente si sa aiba ceilalti cu cine sa se antreneze, ci sunt platiti ca in momentul in care clubul are nevoie de ei sa dea maximum de potential", a spus Paszkany.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Rapid cu scorul 5-0.

 

CFR Cluj - RAPID 0-5 REZUMAT VIDEO - Clujenii, umiliti! Rapidul privat de un gol si un penalty UMILINTA

Comentarii Facebook