Pastila de slabit luata de Mutu : Arpfarm

Sora lui Adrian Mutu a declarat ca pastila de slabit luata de atacantul Fiorentinei este cea in folie argintie de pe site-ul wwww.capsuladeslabit.net si pe care scrie sase folii a cate 100% natural. Pe prospectul pastilei de slabit de pe site-ul respectiv nu apare substanta sibutramina si, mai mult, pastila este definita ca fiind suta la suta naturala. Arpfarm se numeste.

 

"Capsula de slabit este un produs 100% natural ce contine extracte de fructe si plante verzi. Ea are la baza vechile pastile de slabit chinezesti, cu o vechime in utilizare de peste 3000 de ani. Luata in mod corespunzator, capsula de slabit nu are efecte nocive si va poate ajuta sa scapati de pana la 5-7 kg intr-o singura luna. Atentie insa, capsula de slabit nu este un medicament minune. El este un supliment care va inhiba pofta de mancare, iar pentru a obtine rezultatele optime trebuie sa administrati pastilele conform specificatiilor de pe flacoane", isi anunta site-ul produsul.

 

Pilula in folie argintie de care vorbeste sora lui Adrian Mutu se numeste Arpfarm si are in compozitie:

 

Nuca koncing (Juglans regia) 18%
Fruct de Garcinia morella 13%
Mere 16%
Kiwi (Actinidia chinensis) 13%
Glucomanani 12%
Extract de radacina de tapinambur (Helianthus tuberosus) 16%
Extract de Dioscorea esculenta 12%

 

Efectele acestei capsule sunt extrem de laudate pe site:

"Folosind capsula de de slabit  veti reusi sa scapati de senzatia permanenta de foame, ea fiind inlocuita cu una de satietate. Astfel, va va scadea apetitul si nu veti mai simti nevoia sa mancati la fel de mult. Alte efecte ale acestei capsule ar fi accelerarea metabolismului si arderii grasimilor si scaderea absorbtiei de grasime la nivelul intestinului. Persoanele care au folosit capsula de slabit au reusit sa slabeasca intre 2 si 12 KG intr-o singura luna. In cele mai multe cazuri capsula nu are efecte secundare, insa exista unele grupuri de persoane carora administrarea capsulei de slabit le este interzisa. Oricum, noi va sfatuim sa apelati la sfatul unui medic inainte de a folosi capsula de slabit, sa nu depasiti dozajul zilnic, sa beti foarte multa apa si sa incercati chiar sa faceti ceva miscare".

 

Sora lui Adrian Mutu nu a dat numele pastilei, doar a descris-o si a spus ca Adrian Mutu va face o declaratie oficiala peste doua zile in care va spune ca fel de pastila de slabit a luat".

 

Produsele naturiste sunt avizate in Romania de Institutul de bioresurse alimentare pe baza unei documentatii, a prospectului si a unei mostre din produs. Astfel de situatii in care apar si substante care nu erau precizate pe prospect, cum a fost se pare si cazul sibutraminei  la Mutu, apar intrucat, dupa ce au primit avizul, produsele nu mai sunt verificate de nimeni.

Comentarii Facebook