Pancu a RUPT tăcerea, după ce a spus că admiră că cecenii au tradiții, între care se numără și uciderea femeilor: ”A ieșit un mare r...t”


Daniel Pancu a declarat că admiră tradițiile cecene, vorbind și despre cea potrivit căreia femeile pot fi omorâte. 

Sunt așa de mâhnit, nici n-am putut să dorm. A ieșit un mare rahat, mă scuzați. Eu am spus că respect un popor, nu sunt de acord cu războiul, cu moartea, dar lucrurile au degenerat total. Doar criminal de război nu am fost făcut. Eu am povestit doar ce am văzut acolo, sunt culturile lor, tradițiile lor. Cum să fiu de acord cu moartea, cu războaiele? Eu am spus doar că respect niște tradiții care sunt ale lor și nu se schimbă niciodată, nici peste 1000 de ani!

Nu avem cum să intervenim noi niciodată în tradițiile unui popor. Eu am trăit acolo, printre ei, un an și jumătate. E modul lor de viață și nu-l schimbă nimeni! Sunt atât de trist, de ieri... n-am fost niciodată în viața mea! 

Am greșit-o aici, trebuia să spun că le respect dar nu sunt de acord. Nu vă dați seama cât de trist pot să fiu. Asta a fost, a fost o greșeală și s-a interpretat, poate că oamenii au dreptate! Chiar m-am simțit foarte bine acolo, credeți-mă! Mi-a plăcut spiritul lui Terek, intrau pe teren fără complexe în fața nimănui. M-am simțit OK din punct de vedere fotbalistic. Nici nu am cuvinte!

E posibil, da, dar cine mă cunoaște știe că nu sunt eu ăsta! E posibil, da (n.r. - să-i fie afectată cariera din cauza acestor declarații). Nici nu știu dacă scuzele sunt corecte, sunt cuvintele mele dar nu asta am vrut să spun. Am vrut să spun că știu foarte bine ce se întâmplă acolo, atât, nimic mai mult. Nu avem voie să ne amestecăm în viața unui popor”, a spus Daniel Pancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu s-a luat cu mâinile de cap când a auzit declarația lui Daniel Pancu

Jurnalistul a spus că îi vine să emigreze. ”Mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viaţă, dorinţa să emigrez undeva, poate în Congo. «Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs» . Aşa arată secreţia cutiei craniene a lui Daniel Pancu, fost fotbalist în Cecenia, admirator al lui Ramzan Kadîrov. Înţeleg, cu toate că e înfricoşător de greu să mai gândeşti când auzi asemenea cuvinte, că lui Pancu îi lipsea acest drept şi această libertate strămoşeşti ale omului, de a omorî femei când are chef”, a comentat CTP pe site-ul GSP.

După ce Daniel Pancu l-a elogiat pe liderul cecen Ramzan Kadîrov și Cecenia, unde femeile pot fi omorâte oricând, a pierdut contractele de publicitate

Comentarii Facebook