Miercuri 24 Aprilie

Pana vrea trei puncte cu Universitatea Craiova: "Am vazut stilul de joc a lui Piturca"


Marian Pana, antrenorul U Cluj, a declarat la plecarea spre Craiova vrea sa obtina victoria, dar ca nici un egal nu ar fi rau. Antrenorul clujean sustine ca la "citit" pe Piturca si stie cum sa il anihileze.

"Am urmarit Craiova, joaca un fotbal bun, au forta si un moral ridicat dupa ultima victorie, 4-1 la Tirgu-Mures. Ne asteptam la un stadion plin. Ne multumim si cu un rezultat de egalitate, dar asta nu inseamna ca vom juca la egal. Am jucat cu Steaua in prima etapa, consider ca este un avantaj pentru ca am vazut stilul de joc a lui Piturca", a completat Pana.

Valentin Lemnaru a declarat si el ca merge la Craiova cu gandul la victorie. "Mergem sa castigam la Craiova. Ne intereseaza doar acest meci, nu ne gandim inca la Branesti. E foarte important sa nu pierdem, dar vom incerca sa castigam. Ne intereseaza mai putin ce s-a schimbat la Craiova, si mai mult ce facem noi", a mai spus jucatorul.

Meciul Universitatea Craiova - U Cluj se va juca vineri, de la ora 18:30, pe stadionul "Ion Oblemenco" si va fi transmis de Digi Sport. Partida va putea fi urmarita in sistem LIVE TEXT si pe stiridecluj.ro.

Comentarii Facebook