Pacquiao a mințit pentru a putea lupta cu Mayweather. A luptat accidentat

 

Pacquiao a mințit pentru a putea lupta cu Mayweather, iar acest lucru a ieșit acum la iveală. Manny Pacquiao ar putea ajunge în instanţă.

 

Englezii de la Daily Mail au publicat un document care arată că Pacquiao şi-a ascuns accidentarea la umăr, cel mai probabil pentru a încasa bursa uriaşă pentru acest meci, scrie prosport.ro.

 

În chestionarul completat înainte de luptă, Pacquiao a răspuns ”negativ” la întrebare dacă a suferit o accidentare la umăr, cot, mâini. După meciul pierdut cu Floyd Mayweather, Manny a fost supus unui RMN care a arătat că a suferit o ruptură la umărul drept.

 

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao va fi supus unei intervenţii chirurgicale în cursul acestei săptămâni. ”Am fost la medicii galei înainte de meci şi i-am rugat să îmi facă o injecţie pentru a nu mai simţi durerea, dar nu au fost de acord aşa că a trebuit să respect decizia lor. M-am accidentat la umăr în urmă cu trei săptămâni, câteva zile nici nu am putut să mă antrenez pentru că am fost să îmi fac un RMN care mi-a arătat că am o ruptură a ligamentelor la umărul drept”, a spus Pacquiao imediat după meci.

Comentarii Facebook